Betonnen watertanks

In samenwerking met toeleveranciers, leveren we bij Boele Fire Protection betonnen sprinklertanks. Een betonnen watertank is een bovengrondse watervoorziening die verbonden is aan een sprinklerinstallatie en fungeert als groot- of kleinschalige wateropslag. 

Het is een alternatief op de stalen watertank en kenmerkt zich doordat er geen kans is op corrosievorming. Met deze levering zetten we een innovatieve stap binnen de brandveiligheidsbranche. 

Dakconstructie betonnen watertank

Op bedrijfslocaties wordt door onze toeleveranciers de wand van de watertank geplaatst. De medewerkers van Boele Fire Protection verzorgen bij de opbouw het dak en de benodigde aansluitingen, zoals het mangat, de nauwe toegangsopening naar de watertank en de zuigaansluitingen van de watertank. Doordat de dakconstructie niet voldoet aan de sprinklervoorschriften, produceren we de stalen daken zelf in onze werkplaats in Ede. De staalkabels rondom de watertank zorgen voor stevigheid, zodat je verzekerd bent van een goed werkend waterreservoir. 

Behalve een stalen dak is een watertank met een aluminium dak ook mogelijk, identiek aan de dakconstructie van tientallen jaren geleden (m.b.t. FM-goedgekeurde tanks). De combinatie van een betonnen wand en een op maat gemaakte dakconstructie zorgt voor een nieuwe ontwikkeling. 

Het is een alternatief op de stalen watertank en kenmerkt zich doordat er geen kans is op corrosievorming. 

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over de betonnen watertank? Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompsets

watervoorzieningen

noodstroom aggregraat

brandveiligheidskleppen Cla-VAl

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door