Bovengrondse watervoorzieningen

Een bovengrondse watervoorziening wordt toegepast in nieuwbouwprojecten, waar voldoende ruimte beschikbaar is. Deze watervoorziening wordt in tegenstelling tot de ondergrondse watervoorziening minder vaak toegepast, door ruimtegebrek. 

Toepassingsmogelijkheden bovengrondse watervoorziening

Er zijn verschillende soorten bovengrondse watervoorzieningen, zoals een tijdelijke watervoorziening. Deze watervoorzieningen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Bij Boele Fire Protection adviseren we graag over de mogelijkheden, afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. 

Tijdelijke watervoorziening

Wanneer een sprinklerinstallatie uit bedrijf is, is het belangrijk dat de bedrijfsprocessen door blijven lopen. Een tijdelijke watervoorziening wordt meestal in nieuwbouwprojecten ingezet. Deze 20-voets container is verrijdbaar en op te pakken met een kraan, waardoor het toepasbaar is voor verschillende projecten, van elke omvang. 

Er zijn verschillende soorten bovengrondse watervoorzieningen, zoals een tijdelijke watervoorziening. 

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over onze bovengrondse watervoorziening?  Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompsets

watervoorzieningen

noodstroom aggregraat

brandveiligheidskleppen Cla-VAl

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door