Uw privacy
Boele Fire Protection (BFP) hecht grote waarde aan de privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. BFP houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens
BFP verwerkt uw persoonsgegevens om u te voorzien van relevante informatie over onze producten en diensten. We doen dit uitsluitend nadat u daar zelf om gevraagd hebt. Als u besluit om een product of dienst van BFP af te nemen, gebruiken wij uw gegevens voor het uitvoeren van de gesloten overeenkomst. Het gaat daarbij om de levering van het product of de dienst, het verlenen van bijbehorende service en de facturatie.

Gegevens over uw activiteiten op onze website
De gegevens over uw activiteiten op onze website worden verwerkt door Google Analytics. Hierbij anonimiseren wij uw IP-adres waardoor deze gegevens niet gebruikt kunnen worden om u als persoon te identificeren. Wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met specialisten van Google.

Internetbrowser en apparaat type
Door middel van Google Analytics kunnen wij achterhalen welke browser en welk apparaat onze bezoekers gebruiken. Deze informatie is volledig geanonimiseerd doordat wij geen IP-adressen verzamelen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Delen van gegevens met derden
BFP verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling/installaties. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bfp.nl en andere websites
Op de site van BFP treft u een aantal links aan naar andere websites. BFP kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. BFP zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
BFP neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BFP verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BFP via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen. BFP is als volgt te bereiken:

Postadres:         Postbus 515, 6710 BM Ede
Vestigingsadres: Radonstraat 8, 6718 WS Ede
Telefoon:             0318646705
E-mailadres:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen
BFP behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van BFP.

Hier kan je inloggen voor het INTRANET van BFP!

REINWATERKELDERS

Vaak wordt de benodigde waterhoeveelheid voor een sprinklerinstallatie opgeslagen in een bouwkundige kelder. Een veelgebruikte benaming hiervoor is reinwaterkelder. Dit is omdat de eerste vulling ( en ook de benodigde periodieke suppletie voor het compenseren van verdampings- en testverliezen) van zo’n kelder word gedaan met schoon (rein) water. In veel gevallen is zo’n kelder waterdicht geconstrueerd.

Hier komen nuttige documenten

LINK

 

ftp://Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./webspace/httpdocs/bfp.nl/images/bedrijfsuitje_2012/Uitje2012.rar

ftp://Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./webspace/httpdocs/bfp.nl/images/bedrijfsuitje_2012/Keverevents9.jpg

 

Boele Fire Protection vertegenwoordigt het Amerikaanse fabricaat Patterson sprinkler-pompsets in de Benelux. Patterson is een wereldwijde bekende en gerenommeerde speler met een zeer breed programma sprinklerpompen.
Daarnaast bouwt Boele Fire Protection zelf diesel- en electrapompsets op basis van verscheidene pompfabrikaten, waaronder WILO, Winter, KBL,KSB, SPX, ITT, etc.
De keuze is mede afhankelijk van de beschikbaarheid van de pomp die het beste past bij het betreffende project. Dit is altijd maatwerk, zeker als het gaat om vervanging van bestaande pompsets.

BFP bv heeft voor de 24 uurs-servicedienst en het contractueel onderhoud landelijk de beschikking over ca. 7 service-engineers voor assistentie. Deze engineers worden voortdurend aanvullend geschoold in de specifieke aspecten van het onderhoud aan sprinklerpompsets.
Om een betrouwbare partner te kunnen zijn op het gebied van brandbeveiliging is het cruciaal dat er "om de hoek" een professioneel serviceapparaat beschikbaar is om snel te kunnen "schakelen" wanneer dat nodig is.
Sprinklerinstallaties moeten te allen tijde operationeel zijn. Wanneer een sprinklerinstallatie niet operationeel is, kan dit betekenen dat een object niet langer verzekerd is, en/of dat er brandwacht moet worden gelopen.
Daarnaast is er sprake van een tendens in de sprinklervoorschriften dat prestatie-eisen gesteld zullen worden aan de systeem-beschikbaarheid, zoals bij brandmeldinstallaties ook het geval is.

Assortiment

BFP sprinklerpompsets zijn leverbaar volgens de eisen van LPCB, FM, NFPA, UL, VAS en de Nederlandse versie van de Euronorm EN12854 + NEN 1073.

De EN12845-pompsets zijn leverbaar als compacte units met opgebouwde jockey-pompsets, zoals dit op de Nederlandse markt te doen gebruikelijk is.
 
Het programma omvat globaal de volgende typen pompen:

  • End-suction pompen (ook met FM-Approval)
  • Vertical Inline pompen (VIP)Onderwaterpompen (VdS-goedgekeurd)
  • Onderwaterpompen (VdS-goedgekeurd)
  • Split Case pompen capaciteit 150 USgpm tot en met 5.000 USgpm
  • Vertikale meertraps-turbinepompen
  • Meertrapspompen t.b.v. hoogbouwprojecten (‘Multi Stage-Multi Outlet’)
  • Pompcontainers en prefab pompkamers

Uiteraard zijn de alle bijkomende accessoires zoals jockeypompen, priming tanks, voetkleppen, testsets, roosters, akoestische dempers, digitale en analoge flowmeters, Pump Suction Control Valves, overstortkleppen, waste cones etc. mee te leveren.

Flexibiliteit

Kenmerkend voor de werkwijze van BFP is verder de flexibiliteit waarmee met uw specifieke wensen rekening kan worden gehouden.
Pompsets conform NFPA en FM bijvoorbeeld zijn zowel in "Listed" als "Non-listed" uitvoering leverbaar.

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.