Privacybeleid

Uw privacy
Boele Fire Protection (BFP) hecht grote waarde aan de privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. BFP houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens
BFP verwerkt uw persoonsgegevens om u te voorzien van relevante informatie over onze producten en diensten. We doen dit uitsluitend nadat u daar zelf om gevraagd hebt. Als u besluit om een product of dienst van BFP af te nemen, gebruiken wij uw gegevens voor het uitvoeren van de gesloten overeenkomst. Het gaat daarbij om de levering van het product of de dienst, het verlenen van bijbehorende service en de facturatie.

Gegevens over uw activiteiten op onze website
De gegevens over uw activiteiten op onze website worden verwerkt door Google Analytics. Hierbij anonimiseren wij uw IP-adres waardoor deze gegevens niet gebruikt kunnen worden om u als persoon te identificeren. Wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met specialisten van Google.

Internetbrowser en apparaat type
Door middel van Google Analytics kunnen wij achterhalen welke browser en welk apparaat onze bezoekers gebruiken. Deze informatie is volledig geanonimiseerd doordat wij geen IP-adressen verzamelen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Delen van gegevens met derden
BFP verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling/installaties. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Bfp.nl en andere websites
Op de site van BFP treft u een aantal links aan naar andere websites. BFP kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. BFP zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
BFP neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door BFP verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met BFP via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen
Hebt u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u contact met ons opnemen. BFP is als volgt te bereiken:

Postadres:         Postbus 515, 6710 BM Ede
Vestigingsadres: Radonstraat 8, 6718 WS Ede
Telefoon:             0318646705
E-mailadres:       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen
BFP behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Check daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van BFP.

Boele Fire Protection maakt gebruik van cookies.