Innovaties 

Technologische ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Deze ontwikkelingen brengen risico’s, maar ook kansen met zich mee. Door te anticiperen, maken we met de inzet van onze producten en diensten de overstap naar duurzame brandveiligheidsoplossingen. Op deze manier is het mogelijk om onze missie te verwezenlijke en een brandveilige werkomgeving te creëren voor onze klanten. 

Battery Power Supply

De Battery Power Supply (BPS) is een accupakket met batterijen en een omvormer die de elektrische sprinkler- of watermist pomp voeden. De omvormer zorgt ervoor dat de gelijkspanning in de accu wordt omgezet naar bruikbare, wisselspanning. Op deze manier is er voldoende energie beschikbaar om periodieke testen uit te voeren en calamiteiten, zoals een brand te bestrijden. De overtollige energie wordt vervolgens opgeslagen in een kast, wat de stroomaansluiting lichter maakt en dikke voedingskabels en trafo’s voor sprinkler- en watermist pompsets overbodig.

Door te anticiperen, maken we met de inzet van onze producten en diensten de overstap naar duurzame brandveiligheids-oplossingen.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze duurzame brandveiligheidsoplossing? Graag helpen onze medewerkers met een passend advies, voor welke situatie dan ook. Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompsets

watervoorzieningen

noodstroom aggregraat

brandveiligheidskleppen Cla-VAl

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door