Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Innovaties 

Technologische ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Deze ontwikkelingen brengen risico’s, maar ook kansen met zich mee. Door te anticiperen, maken we met de inzet van onze producten en diensten de overstap naar duurzame brandveiligheidsoplossingen. Op deze manier is het mogelijk om onze missie te verwezenlijken en een brandveilige leef- en werkomgeving te creëren voor onze klanten. Bij Boele Fire Protection hebben we de afgelopen jaren verschillende innovaties op de markt gebracht.

De Battery Power Supply (BPS)

Boele Fire Protection introduceert met de Battery Power Supply (BPS) een duurzame oplossing voor de voeding van elektrische sprinklerpompen met behulp van een accupakket. Dit bufferaccupakket slaat energie op voor periodieke tests en mogelijke noodsituaties. Het systeem vervangt de noodzaak voor dure elektrische infrastructuren bij het gebruik van zware elektromotoren voor brandpompen, waardoor investeringen in zwaardere infrastructuur overbodig worden. 

De Battery Power Supply (BPS) is een duurzamere brandveiligheidsoplossing om aan een energievraag te kunnen voldoen.

FIRE VISION is een duurzame oplossing die zorgt voor reductie in brandstofgebruik en CO2-uitstoot en een halvering van de noodzakelijke servicebezoeken.

FIRE VISION: Beheer en testen op afstand

Boele Fire Protection introduceert als eerste in Nederland het beheer op afstand van sprinklerinstallaties. Vanuit de onderhoudsvoorschriften is het verplicht om sprinklerinstallaties (twee)wekelijks te testen. Voorheen werd dit altijd op de klantlocatie uitgevoerd. Met FIRE VISION is (twee)wekelijks testen van de installatie op afstand mogelijk. Deze duurzame innovatie heeft als grootste voordelen dat reisbeperkingen worden beperkt en bedrijfsoverlast wordt geminimaliseerd. Lees hier meer over deze unieke innovatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze duurzame brandveiligheidsoplossing? Graag helpen onze medewerkers met een passend advies, voor welke situatie dan ook. Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door