Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Visual post nieuwsitem FIRE VISION UFS (4)

FIRE VISION: Beheer en testen op afstand: Sprinklerinstallatie

Ontdek testen en beheren van sprinklerinstallaties op een nieuw niveau!

Stap over naar een slimmere, duurzamere, en veiligere benadering van brandveiligheid. Boele Fire Protection introduceert FIRE VISION, een baanbrekende oplossing die de norm voor brandveiligheidstechnologie in Nederland herdefinieert. Als eerste aanbieder bieden we unieke mogelijkheden voor het testen en beheren van sprinklerinstallaties op afstand, zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn, op elk gewenst moment.

Sprinklerinstallatiebeheer en testen op afstand

FIRE VISION tilt het beheer van sprinklerinstallaties naar een hoger niveau, van locatie gebonden tests naar efficiënt beheer op afstand. Dit geeft u 24/7 digitaal inzicht in de conditie van uw sprinklerinstallatie, met onze experts die deze vanuit een geavanceerde centrale controlroom monitoren. Hierdoor kunnen we preventief storingen opsporen en voorkomen, terwijl we dezelfde hoge kwaliteitseisen handhaven als bij fysieke tests op locatie. Dit resulteert in kostenbesparing en verbeterde duurzaamheid voor uw bedrijfsproces.

Visual post nieuwsitem FIRE VISION UFS (2)

Digitale oplossing voor bedrijfspanden

FIRE VISION is ontworpen om te voldoen aan de strengste onderhoudsvoorschriften (TB80). Voorheen werden tweewekelijkse tests van sprinklerinstallaties alleen op locatie uitgevoerd. Met FIRE VISION behoort dat tot het verleden. Dankzij slimme technische componenten bieden we efficiënt beheer en tests zonder onnodige servicebezoeken. En ook het geheel op afstand starten en stoppen van de sprinklerpomp en het uitvoeren van een volledige capaciteitstest. Hierdoor kan de flowtest volledig worden uitgevoerd, zonder een gesloten pers. Tegelijkertijd voldoet u aan certificeringseisen, minimaliseert u reisbewegingen en vermindert u bedrijfsverstoringen.

Bekijk de video voor meer informatie!

Het is een volledig en gelijkwaardig alternatief omdat we dezelfde dingen kunnen testen die je normaal fysiek op locatie test.

Eenvoudige integratie en toepassing

Onze innovatieve oplossing maakt gebruik van slimme technische componenten die op afstand kunnen worden bediend en gecontroleerd. Met een lokale industriële computer (PLC) en fail-safe systemen, stellen we veiligheid en betrouwbaarheid voorop.

Actueel inzicht in de sprinklerinstallatie

Data wordt omgezet in bruikbare informatie voor analyse en proactieve actie. Dit maximaliseert duurzaamheid en betrouwbaarheid terwijl de operationele efficiëntie wordt verbeterd.

Voordelen van FIRE VISION

Duurzaamheid

Verminder brandstofverbruik en CO2-uitstoot, draagt bij aan klimaatdoelstellingen

Minder servicebezoeken

25% op locatie, 75% op afstand

Privacy bewaking

Data versleuteld via beveiligde VPN en 4G-verbinding en via de IEC-62443 norm.

Realtime inzicht

Voorkom storingen met 24/7 monitoring

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van beheer op afstand? Graag helpt Projectleider Jelle van der Giessen u verder voor een passend advies. Neem vrijblijvend contact op via de e-mail vandergiessen@bfp.nl of bel via het nummer: 06-82302742

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door