Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Brandbeveiligingskleppen

Brandveiligheidskleppen zijn noodzakelijk voor het creëren van een brandveilige werk- en leefomgeving. Boele Fire Protection is toeleverancier van verschillende soorten brandveiligheidskleppen van Cla-Val die toepasbaar zijn voor elke type installatie: van de onshore tot de offshore branche

Door de industriële certificeringen en overige goedkeuringen (UL en FM-approval voor gebruik in vast opgestelde blusinstallaties) wordt de betrouwbaarheid gewaarborgd. Al deze brandveiligheidsproducten zijn verkrijgbaar in een brede range van materiaalsoorten en geschikt voor zowel zoet- als zoutwater.

Verschillende soorten brandbeveiligingskleppen

In het assortiment aan brandveiligheidsproducten zijn er verschillende brandveiligheidskleppen beschikbaar die het water in een pompset kunnen regulieren, zoals: 

  • Hydraulisch, pneumatische en elektrisch aangestuurde deluge-kleppen die fungeren als automatische waterregelaar in een deluge-installatie, waardoor de industriële werkprocessen beschermd blijven tegen een beginnende brand.
  • Overstort,- en pump suction control kleppen voor het regelen van de flow rondom de sprinklerpompset of bluspomp, wanneer de druk in het reservoir wordt overschreden door een beginnende brand.

Al deze brandveiligheidsproducten zijn verkrijgbaar in een brede range van materiaalsoorten en geschikt voor zowel zoet als zoutwater. 

Onshore brandveiligheidskleppen

In de onshore branche zijn er voor vast opgestelde blussystemen en sprinklerinstallaties verschillende brandveiligheidskleppen beschikbaar, zoals: 

  • Reduceerkleppen voor het verlagen van de waterdruk in het leidingnet,
  • Pump suction control kleppen voor het regelen van de flow van de pompset,
  • Terugslagkleppen voor het voorkomen van terugstromend water in het leidingnet,
  • Ontluchtingskleppen voor het insluiten van lucht in het leidingnet.
  • Deze brandveiligheidskleppen zijn toepasbaar in verschillende sprinkler- en blusinstallaties in o.a. hoogbouwprojecten, historische en publieke gebouwen en de bouw- en procesindustrie.

Deze brandveiligheidskleppen zijn toepasbaar in verschillende sprinkler- en blusinstallaties in o.a. hoogbouwprojecten, historische en publieke gebouwen en de bouw- en procesindustrie. Boele Fire Protection levert verschillende soorten brandveiligheidskleppen en kan deze desgewenst voor u monteren. 

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over het gebruik van brandbeveiligingskleppen? Neem contact op met onze specialisten via info@bfp.nl of bel 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door