Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Pompkamer

Pompinstallaties

Boele Fire Protection is dé toonaangevende specialist in het leveren, installeren en vervangen van zowel diesel- als elektrisch aangedreven sprinklerpompen in diverse afmetingen. Onze hoogwaardige sprinklerpompsets vormen de ruggengraat van uw brandbeveiligingssysteem, waarbij ze zorgen voor een betrouwbare en efficiënte watertoevoer vanuit uw wateropslag naar uw brandbestrijdingsinstallatie.

Kwalitatief hoogwaardige oplossingen

Boele Fire Protection werkt samen met vooraanstaande pompfabrikanten om pompsets te fabriceren die volledig aansluiten bij uw behoeften. Onze pompsets worden op maat gemaakt en zijn direct bedrijfsklaar, waardoor u verzekerd bent van een naadloze integratie in uw brandbeveiligingssysteem. Wat betreft kwaliteit en veiligheid voldoen onze pompsets aan de hoogste normen, waaronder FM, NFPA, NEN-EN12845, VAS-eisen en NEN16925.

Onze specialisten adviseren u graag bij het vinden van een oplossing op maat.

Onze verschillende oplossingen

Om ervoor te zorgen dat we onze klanten altijd de juiste oplossing op maat kunnen bieden werkt Boele Fire Protection met een breed assortiment van verschillende pompsystemen.

Toeren drukregeling

Voorkom dat de maximaal toegestane hoeveelheid druk op uw leidingwerk niet overschreden wordt met toeren drukregelaar.

IMG 4965

Prefabricage in onze eigen werkplaats

Onze pompsets en pompkamers kunnen prefab bij u worden geleverd. Dankzij de moderne voorzieningen in onze werkplaats zijn onze specialisten in staat om de pompkamers te monteren en testen voordat deze bij u op locatie geïnstalleerd wordt. Door het uitvoeren van de werkzaamheden bij ons op locatie beperken we overlast bij onze klanten.

12

Bij het selecteren van de ideale oplossing dient er rekening gehouden te worden met verschillende factoren.

Onze specialisten staan voor u klaar

Het maken van de juiste keuze tussen de diverse soorten pompinstallatie voor uw sprinklerinstallatie is van cruciaal belang voor een effectieve brandbeveiliging. Bij het selecteren van de ideale pompinstallatie dient rekening gehouden te worden met verschillende factoren zoals de omvang van het pand en de omgeving, het waterdrukvereiste, het aandrijvingstype (diesel of elektrisch), en de normen en voorschriften die van toepassing zijn op uw specifieke situatie. Onze specialisten staan voor u klaar om u te begeleiden bij deze belangrijke keuze. Zij kunnen u voorzien van op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoeften en de hoogste normen van brandveiligheid waarborgen. 

IMG 4938

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over onze pompinstallaties? Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door