Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Bovengrondse watervoorzieningen

Een bovengrondse watervoorziening wordt toegepast in nieuwbouwprojecten waar voldoende ruimte beschikbaar is. Deze watervoorzieningen kunnen, op basis van de klantbehoefte, gemaakt worden van verschillende soorten materialen. Deze watervoorzieningen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Bij Boele Fire Protection adviseren we graag over de mogelijkheden, afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. 

Reinwatertank

Een stalen reinwatertank vertegenwoordigt een belangrijke rol voor sprinklersystemen. De tanks bieden een substantiële watervoorraad voor effectieve brandbestrijding en dienen als een onafhankelijke bluswaterbron. De maatwerkopties maakt van deze stalen reinwatertanks een populaire oplossing.

De reinwatertank is dankzij het het mogelijke maatwerk een populaire keuze als wateropslagmethode.

De betonnen watertank zorgt ervoor dat corrosie en slijtage minder kans krijgen.

Betonnen watertank

De keuze voor een betonnen watertank voor biedt heel wat voordelen voordelen als het gaat over duurzaamheid en onderhoud. Dit komt omdat de tank weinig last heeft van corrosie en slijtage. Op het gebied van onderhoud en inspectie maakt dit een groot verschil ten opzichte van de stalen watertank.

Kunststof watertank

Een kunststof watertank is een duurzame oplossing voor de opslag van water voor uw sprinklerinstallatie. Daarnaast zijn kunststof watertanks lichtgewicht, gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan de specifieke eisen van elk gebouw te voldoen.

De kunststof watertank is een lichtgewicht oplossing met duurzame voordelen.

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over onze bovengrondse watervoorziening?  Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door