Technische storingen: 0318 - 64 67 05

16
Kunststof watertank

Een kunststof watertank is een duurzame oplossing voor de opslag van water voor uw sprinklerinstallatie. Daarnaast zijn kunststof watertanks lichtgewicht, gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan de specifieke eisen van elk gebouw te voldoen.

Over de kunststof watertank

Een groot voordeel van kunststof watertanks is dat ze bestand zijn tegen corrosie en roest, waardoor ze duurzamer zijn dan metalen watertanks. Ze zijn ook minder gevoelig voor lekkages en kunnen worden geleverd met accessoires zoals overloopbeveiligingen en inspectieluiken om het onderhoud te vergemakkelijken.

Het is belangrijk om de kunststof watertank regelmatig te inspecteren om er zeker van te zijn dat deze goed functioneert. De tank moet worden gecontroleerd op scheuren of lekkages, en de toevoerleidingen en kleppen moeten worden gecontroleerd op verstoppingen of andere problemen. Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de watertank altijd gevuld is met voldoende water om in geval van brand snel te kunnen reageren.

Kortom, een kunststof watertank draagt op duurzame wijze bij als onderdeel zijn van een effectief brandbeveiligingssysteem.

Een duurzame lichtgewicht oplossing voor voor de opslag van water voor de sprinklerinstallatie.

Neem contact met ons op

Benieuwd of een kunststof watertank misschien iets voor uw organisatie is? Of heeft u vragen over het onderhoud van de kunststof watertank?  Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via  0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door