Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Tijdelijke watervoorziening

Wordt de watervoorziening van uw sprinklerinstallatie buiten gebruik gesteld i.v.m. onderhoud of incidentele werkzaamheden? Dan is het belangrijk dat tijdens dit onderhoud de brandveiligheid zonder problemen gewaarborgd blijft! Bij Boele Fire Protection begrijpen we het belang van bedrijfscontinuïteit. Daarom bieden we een passende oplossing met onze tijdelijke watervoorziening.

Waarom een tijdelijke watervoorziening?

Tijdens onderhoudscontroles, zoals de C-inspectie, is het soms noodzakelijk om het waterreservoir te legen en de installatie tijdelijk buiten bedrijf te stellen. Onze tijdelijke watervoorziening, uitgerust met 42m3-, 120m3-, 250m3-, of 800m3 bassins, samen met een optionele pompkamer, zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen ononderbroken kunnen doorgaan.

Een planmatige aanpak garandeert dat uw installatie gedurende de werkzaamheden in nominale staat blijft. Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging tijdens inspecties of langdurige buitenbedrijfstelling,  met onze flexibele tijdelijke watervoorzieningen zijn we in staat om klanten een oplossing op maat aan te bieden. Alle tijdelijke watervoorzieningen zijn zowel eenmalig, periodiek als voor de langere termijn bij Boele Fire Protection te huren.

De tijdelijke watervoorziening kan door onze specialisten op nagenoeg iedere gewenste locatie worden afgeleverd. Door onze ervaring en efficiënte werkwijze bij het installeren van een tijdelijke watervoorziening kunnen werkzaamheden zoals een C-inspectie toch vlekkeloos worden uitgevoerd.

Wanneer een sprinklerinstallatie onderhoudscontroles nodig heeft (A-, B- en C-controles), wordt er vaak een tijdelijke watervoorziening ingezet.

Wanneer een sprinklerinstallatie onderhoudscontroles nodig heeft (A-, B- en C-controles), wordt er vaak een tijdelijke watervoorziening ingezet.

Leidingwerk tijdelijke watervoorziening

Om gebruik te kunnen maken van een tijdelijke watervoorziening is het noodzaak dat het leidingwerk rondom de installatie in orde is, zodat een sprinklerpomp hierop aangesloten kan worden. Hiervoor is het essentieel om periodiek leidingonderzoek uit te voeren, zodat de betrouwbaarheid van het systeem in acht wordt genomen. Door optimaal gebruik te maken van het leidingwerk, wordt zowel de montagetijd verkort als de transportbewegingen beperkt. 

Mobiele watervoorziening

Om onze klanten snel en zonder overlast van werkzaamheden te kunnen voorzien van een tijdelijke watervoorziening heeft Boele Fire Protection een innovatie ontwikkelt. Onze mobiele pompkamer en waterreservoir, genaamd de Zeus & Neptunus zijn makkelijk te transporteren en aan elkaar te koppelen waardoor de watervoorziening makkelijk inzetbaar is. Meer over de voordelen en mogelijkheden van deze mobiele watervoorziening leest u hier.

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over onze tijdelijke watervoorziening? Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door