Technische storingen: 0318 - 64 67 05

IMG 4027

Mobiele watervoorziening

Onze mobiele watervoorziening genaamd de Zeus & Neptunus is een tijdelijke watervoorziening, waarmee bedrijfsprocessen door kunnen blijven lopen als de sprinklerinstallatie uit bedrijf is. Deze watervoorziening bestaat uit een 120 m3 waterbassin van 3,5 meter breed, 3 meter hoog en 12 meter lang en zorgt voor opslag van de benodigde watercapaciteit. 

Doordat de afneembare pompkamer gekoppeld is met een watervoorziening, kunnen bedrijfsrisico’s voorzien worden van een tijdelijke brandbeveiligingsoplossing. Deze afneembare pompkamer is uitgerust met een 2500USG aangedreven diesel pompset. Ook is de afneembare pompkamer te koppelen met een watervoorziening van 1000m3, 1250m3 of 1500m3. Doordat alle werkzaamheden door Boele Fire Protection uitgevoerd kunnen worden, kan er een turn-key oplossing worden gerealiseerd. 

Voordelen mobiele watervoorziening

Deze tijdelijke watervoorziening kan zich door middel van hydraulische poten gemakkelijk afzetten en is daardoor gemakkelijk verrijdbaar. Door de toepassingsmogelijkheden is de tijdelijke brandveiligheidsoplossing gebruiksvriendelijk en aan elke situatie aan te passen.  Ook beschikt deze brandveiligheidsoplossing over meerdere innovaties, zoals beheer op afstand, waardoor het mogelijk is om de pompset op ieder gewenst tijdstip uit te lezen en een druktoerregelaar, waardoor de druk van de pomp te reguleren is. 

Druktoerregeling tijdelijke watervoorziening

Een andere innovatie op het gebied van de tijdelijke watervoorziening is de druktoerregelaar. Deze regelaar kan achteraf op elke diesel aangedreven pompset worden aangebracht, waarmee het mogelijk is om de maximale druk van de pomp te reguleren. Door aanpassingen in het toerental is het mogelijk om een gewenste, maximale druk van de pompset te realiseren.  

Een tijdelijke watervoorziening, waarmee bedrijfsprocessen door kunnen blijven lopen als de sprinklerinstallatie uit bedrijf is.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van de Zeus en Neptunus? Graag helpen onze medewerkers met een passend advies, voor welke situatie dan ook. Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door