Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Over ons

Specialist in watervoorzieningen

Bij Boele Fire Protection nemen we graag alle technische zorg uit handen. Dit doen we vanaf het vastleggen van het brandveiligheidsvraagstuk tot aan het beheer en onderhoud van de brandveiligheidsinstallaties. Hieronder vind je alle stappen die Boele Fire Protection neemt om tot een integrale brandveiligheidsoplossing te komen: van uitgeruste pompkamer tot tijdelijke prefab watervoorziening. 

Over Boele Fire Protection

Boele Fire Protection is gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en vervangen van producten en diensten op het gebied van brandveiligheid, zoals sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab (tijdelijke) watervoorzieningen. Door een uitgebreid leveringsprogramma zijn we de enige speler in Nederland die een volledige watervoorziening in eigen beheer kan bouwen. Met alle integrale brandveiligheidsoplossingen volbrengen we dagelijks een missie: het creëren van een brandveilige werkomgeving voor nieuwe en bestaande gebouwen. 

Vanuit de werkplaats in Ede ontwikkelen circa 20 medewerkers brandveiligheidsproducten conform wet- en regelgeving. Ook het onderhouden en renoveren van brandveiligheidsinstallaties met betrekking tot doorlopende bedrijfsrisicobeheersing is een essentieel onderdeel. Naast het verhelpen van technische storingen en uitvoeren van modificaties, bieden onze medewerkers tevens advies en ondersteuning bij het beheersen van onderhouds- en bedrijfskosten. 

Maatwerk brandveiligheidsoplossingen

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd: van advies en ontwerp tot aan service en onderhoud. Gedurende dit proces wordt de werking en betrouwbaarheid van de brandveiligheidsinstallaties tijdens periodieke controles in acht genomen, zodat problemen worden voorkomen. 

Boele Fire Protection biedt verschillende oplossingen, zoals: het plaatsen van  pompinstallaties en  watervoorzieningen, het uitvoeren van beheer en onderhoud en het ontwikkelen van verschillende innovaties. Doordat elke locatie uniek is, zorgen we ervoor dat klanten een maatwerk brandveiligheidsoplossing krijgen voor een optimale brandveiligheidssituatie. 

Door een uitgebreid leveringsprogramma zijn we de enige speler in Nederland die een volledige watervoorziening in eigen beheer kan bouwen.

Het team

Niets is bij Boele Fire Protection belangrijker dan de medewerkers, het kapitaal van de onderneming. Het zijn immers de medewerkers die bepalen hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Hierdoor investeren we in ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van brandveiligheid door de inzet van opleidingen en trainingen en het creëren van een informele werksfeer in de open bedrijfscultuur.  

SCIOS-gecertificeerd

Per 1 januari 2016 heeft de overheid bepaald dat alle dieselgedreven brandblusinstallaties gezien worden als stookinstallaties en door een SCIOS-gecertificeerde organisatie periodiek geïnspecteerd en gekeurd dienen te worden. Sinds 2017 beschikt Boele Fire Protection over een SCIOS-certificaat en heeft meerdere servicetechnici opgeleid tot inspecteur om de keuringen aan dieselgedreven sprinklersets uit te voeren.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat Boele Fire Protection op het gebied van brandveiligheid kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via info@bpf.nl of via 0318-646705. Wij informeren graag over de mogelijkheden op het gebied van brandveiligheid.   

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door