Technische storingen: 0318 - 64 67 05

Onze werkwijze

Van brandveiligheidsproduct tot integrale brandveiligheidsoplossing

Bij Boele Fire Protection nemen we graag alle technische zorg uit handen. Dit doen we vanaf het vastleggen van het brandveiligheidsvraagstuk tot aan het beheer en onderhoud van de brandveiligheidsinstallaties. Hieronder vind u alle stappen die Boele Fire Protection neemt om tot een integrale brandveiligheidsoplossing te komen: van uitgeruste pompkamer tot tijdelijke prefab watervoorziening. 

Integrale brandveiligheidsoplossingen

Bij Boele Fire Protection leveren, onderhouden en vervangen we nieuwe en bestaande brandveiligheidsinstallaties in eigen beheer en op locatie. Voor elk project, van elke omvang realiseren we een integrale brandveiligheidsoplossing die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Desgewenst wordt er, voorafgaand aan het project, een technische 3D-tekening ontworpen. Onze medewerkers adviseren je graag tijdens het hele proces: van de totstandkoming van het detailontwerp tot aan de uitvoering.

Onderaanneming voor onderhouden en aanleggen sprinklerinstallaties

Voor het aanleggen en onderhouden van sprinklerinstallaties werkt Boele Fire Protection specifiek voor (en uitsluitend in onderaanneming van) installatiebedrijven. Bovendien is het mogelijk om verschillende werkzaamheden door ons uit handen te laten nemen, zoals het vervangen van sprinklerpompsets, de herinrichting van de pompkamers en het acteren als adviserende partner in het ontwerpstadium van een sprinklerinstallatie. Door nauwe samenwerkingsverbanden, bent u altijd verzekerd van een brandveiligheidsproject wat voldoet conform wet- en regelgeving. 

Verkoop en verhuur brandveiligheidsproducten

Bij Boele Fire Protection beschikken we over een breed assortiment aan sprinklerpompsets, sprinklertanks, bronpompen, gefabriceerde pompkamers, (tijdelijke) prefab watervoorzieningen en andere aanverwante brandveiligheidsproducten die beschikbaar zijn voor verhuur en verkoop. Met name voor het realiseren van een tijdelijke watervoorziening hebben we verschillende componenten beschikbaar van: watervoorzieningen met een aanzuigende functie tot complete pompsets met toebehoren. Alle deze producten zijn eenmalig, periodiek of voor lange termijn te huren.

Renovatie aan brandveiligheidsinstallaties

Sprinklerinstallaties en andere brandveiligheidsinstallaties kunnen op lange termijn ouderdomsgebreken vertonen. De medewerkers van Boele Fire Protection controleren en onderhouden ze hierdoor regelmatig en renoveren de hoofdcomponenten van de installatie, indien noodzakelijk. 

De werkzaamheden voor het renoveren van de brandveiligheidsinstallaties lopen zeer uiteen: van het inspecteren van sprinklertanks conform TB67B, de onderhoudsrichtlijn voor sprinklertanks tot aan het vervangen en vernieuwen van volledige pompsets. Door een arsenaal aan mogelijkheden, toeleveranciers en kennis en kunde is het mogelijk om de levensduur van de hoofdcomponenten te verlengen. 

Onderhoud en technisch beheer

De prestaties van brandbluspompen zijn afhankelijk van preventief onderhoud en technisch beheer. Het zorgt ervoor dat de installaties in topconditie blijven. Als CIBV-erkende onderaannemer is Boele Fire Protection gespecialiseerd in het onderhouden van brandbluspompen, waaronder diesel- en elektrisch gedreven sprinklerpompsets, watermistpompen, bronpompen en noodstroom aggregaten (NSA). Dit doen onze monteurs op meer dan 700 locaties in Nederland, conform de sprinklervoorschriften.

24/7 technische ondersteuning

Het onderhouden van brandveiligheidsinstallaties is een belangrijk onderdeel van de doorlopende bedrijfsrisicobeheersing. Daarom zijn onze medewerkers 24/7 beschikbaar voor het oplossen van technische storingen. 

Vanaf het vastleggen van het brandveiligheidsvraagstuk tot aan het beheer en onderhoud van de brandveiligheidsinstallaties

Heb je problemen met de bestaande brandveiligheidsinstallatie?

Of ben je benieuwd wat Boele Fire Protection op het gebied van brandveiligheid kan betekenen? Neem telefonisch contact met ons op via 0318-646705 of stuur een e-mail naar: info@bfp.nl. Binnen 1-2 werkdagen ontvang je een reactie van ons. 

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door