Technische storingen: 0318 - 64 67 05

IMG 4084
Verhuur

Om ervoor te zorgen dat uw brandveiligheidsinstallatie altijd in bedrijf is, kan het zijn dat er tijdens werkzaamheden een tijdelijke oplossing nodig is. Boele Fire Protection verhuurt componenten van de watervoorziening voor tijdelijke inzetbaarheid. Op deze manier is uw brandveiligheid altijd gegarandeerd.

Ons assortiment

Bij een defect, inspectie, of vervanging van bepaalde componenten van de brandveiligheidsinstallatie kan het zijn dat er voor een tijdelijke oplossing gezorgd moet worden. Dit kan zijn op het gebied van wateropslag, pompinstallaties of kleinere onderdelen.

Het verhuurassortiment van Boele Fire Protection bestaat uit:

  • Wateropslagcontainers
  • Waterbassins
  • Mobiele pompkamers
  • Klein toebehoren (slangen of leidingwerk)

Wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een tijdelijke oplossing voor uw watervoorziening? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij staan u graag te woord. 

Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardig materiaal en samen te werken met erkende leveranciers, zorgen we ervoor dat onze oplossingen voor maar ook voldoen aan de strengste normen en voorschriften 

Neem contact met ons op

Meer informatie ontvangen over onze brandveiligheidsproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op via de e-mail info@bfp.nl of bel ons via het volgende nummer 0318-646705.

Bekijk het dienstenoverzicht

Pompinstallaties

watervoorzieningen

noodstroom aggregraten

brandbeveiligingskleppen

beheer en onderhoud

Afbeelding1

Innovaties

Boele Fire Protection levert, onderhoud en vervangt sprinklerpompen, sprinklertanks en complete prefab watervoorzieningen voor brandveiligheidsinstallaties.

24/7 bereikbaar voor technische storingen

Boele Fire Protection B.V.

Radonstraat 8
6718 WS Ede

Neem contact met ons op

Ontwerp en realisatie door